Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUTRA LAKŠE DO PROKOPA Završene pristupne saobraćajnice stanici "Beograd-Centar"

Saobraćajnica sa infrastrukturom i mostovskom konstrukcijom za pristup železničkoj stanici “Beograd–Centar”, poznatoj kao “Prokop”, biće sutra svečano otvorena od strane gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Radovima su povezani gornji stanični trg sa postojećom saobraćajnom mrežom i javnim gradskim prevozom. Saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom ima četiri trake, dužine je oko 770 metara i ima razdelni pojas širine dva metra. Njom će prolaziti linije gradskog prevoza koje će omogućiti vezu javnog saobraćaja sa svim delovima grada.

Vrednost ugovorenih radova je 429 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD SUTRA LAKŠE DO PROKOPA: Završene pristupne saobraćajnice stanici "Beograd-Centar"

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017

Radovi čija je ugovorena vrednost 429 miliona dinara počeli su u avgustu prošle godine..Saobraćajnica za pristup želežničkoj stanici Prokop biće otvorena sutra...Saobraćajnicu sa infrastrukturom i mostovskom konstrukcijom za pristup železničkoj stanici Beograd - Centar, poznatoj kao Prokop,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.