Novosadski “Vodovod”: Ligaši nek dođu da sa nama provedu celu noć na kiši

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski “Vodovod”: Ligaši nek dođu da sa nama provedu celu noć na kiši

Politička organizacija Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom je pokazala da za Novosađane brine samo kada je potrebno sakupiti jeftine političke poene, saopšteno je iz novosadskog “Vodovoda i kanalizacije”.

Reakcija novosadskog “Vodovoda” usledila je posle saopštenja LSV u kom optužuju Pokret “Dinara, Drina, Dunav” da je kriv za poplave u Novom Sadu, jer je u “Vodovodu” zaposlio stranačke aktiviste koji ne znaju da rade posao za koji su zaduženi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- U današnjem saopštenju, bez argumenata i činjenica, ta stranka vređa radnike JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji su celu noć, u društvu rukovodstva firme i gradonačelnika Novog Sada proveli na kiši, da bi Novi Sad mogao da funkcioniše - ističu u saopštenju „Vodovoda i kanalizacije“.

U tom preduzeću su, kako kažu, “javno pozvali članove Gradskog odbora LSV-a da provedu nekoliko sati na kiši sa radnicima koje ponižavaju sramnim optužbama i koje nazivaju nesposobnim i neznalicama, kako bi na licu mesta videli šta ovi ljudi rade za svoj grad”.

- Nije tačno da je u JKP „Vodovod i kanalizacija“ zaposleno preko 200 aktivista pokreta „Dinara-Drina-Dunav“, kao što nije tačno ni da problem sa odvođenjem vode ima bilo kakve veze sa politikom. Novi Sad je sinoć zadesila elementarna nepogoda sa ogromnom količinom padavina u kratkom vremenskom roku, za koju nije projektovana ni kanalizaciona mreža u većim evropskim gradovima. JKP „Vodovod i kanalizacija“ uradilo je sve što je u našoj nadležnosti, ali i više od toga, jer naše ekipe neumorno rade i pomažu sugrađanima gde god je pomoć neophodna - ističu iz “Vodovoda” u saopštenju, te dodaju da „Ligaši ponovo, u svom maniru, dižu paniku i uzbunjuju javnost, a kao pozitivan primer navode kako je “Vodovod” reagovao na padavine iz prošle godine, zaboravljajući da kažu da su isto rukovodstvo i isti radnici bili u našem preduzeću i tada”.

- Nažalost, neki elementarne nepogode doživljavaju kao dar sa neba, koji koriste za prljavu političku kampanju. Zbog toga apel upućujemo i nadležnim organima, ali i medijima, da konačno odreaguju i kazne ovo huškanje i uznemiravanje građana Novog Sada - zaključuju iz “Vodovoda”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.