Nikačević podneo ostavku na mesto predsednika AMSS-a

Izvor: Studio B, 22.Jul.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikačević podneo ostavku na mesto predsednika AMSS-a

Predsednik Auto moto saveza Srbije Aleksandar Nikačević podneo je ostavku na tu funkcuiju iz ličnih razloga.

Nikačević je rekao Tanjugu da je od delegata Skupštine AMS S-a, na vanrednom zasedanju u nedelju, tražio da glasaju za njegovu ostavku na funkciji predsednika. Time je, kako kaže, ujedno prestala injegova funkcija generalnog sekretara koju je obavljao u prelaznom periodu, do izbora novog predsednika, s obzirom na to da mu je istekao mandat.

"Skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << AMSS- a je konstatovala da se Savez odbranio od napada i da smo pravno pobedili u svakom pogledu", istakao je Nikačević.

On je rekao da AMSS normalno radi i da je to bila njegova lična želja da više ne bude na čelu te kuće, zbog napada određenih interesnih grupa i političkih lobija.

Nikačević je kazao da je podneo žrtvu da bi zaštitio AMS S sistem, jer je on meta svih napada. Prema njegovim rečima, Skupština AMSS je u nedelju, za predsednika izabrala Mirka Butuliju, a za generalnog sekretara Predraga Đurđeva.

On je objasnio da je još ranije doneta odluka da funckija generalnog sekretara nje više glavna, kao što je to bilo u prethodnom periodu, već više operativna.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Nikačević podneo ostavku

Izvor: Mondo, 22.Jul.2014

Predsednik Auto moto saveza Srbije Aleksandar Nikačević podneo je ostavku na tu funkcuiju iz ličnih razloga.

Nastavak na Mondo...

Nikačević podneo ostavku u AMSS!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2014

Predsednik Auto moto saveza Srbije rekao je da je od delegata Skupštine AMS S-a, na vanrednom zasedanju u nedelju, tražio da glasaju za njegovu ostavku na funkciji predsednika

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.