Neredi i seksualno uznemiravanje na festivalu u Nemačkoj

Izvor: B92, 18.Jul.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi i seksualno uznemiravanje na festivalu u Nemačkoj

Berlin -- Velika grupa mlađih muškaraca izazvala je nerede na lokalnom muzičkom festivalu na jugozapadu Nemačke, saopštila je policija.

Grupa od oko 1.000 muškaraca sukobila se s policijom i seksualno je uznemiravala devojke na festivalu u gradu Šondorf, nedaleko od Stutgarta.

Dve grupe mladića, među kojima je bio veliki broj pijanih maturanata, najpre su se sukobile među sobom, a potom i sa policijom, prenosi agencija dpa.

Policajci su se u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutku povukli i pozvali pojačanje, nakon čega je ponovo uspostavljena kontrola na festivalu, navode lokalni zvaničnici.

Izgrednici su se okupili u parku, gađali policiju flašama i šarali su policijska vozila.

Policija je demantovala da su u neredima i seksualnom uznemiravanju učestvovali migranti, navodi agencija AP.

Prijavljena su dva slučaja seksualnog uznemiravanja koja su navodno počinili jedan Iračanin i grupa Avganistanaca. Policija ispituje slučaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.