Mladić progutao kesicu sa marihuanom i umro

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić progutao kesicu sa marihuanom i umro

Jedan mladić (24) preminuo je pošto je progutao kesicu sa marihuanom na splitskom festivalu "Ultra" pokušavajući da sakrije narkotike od policije.

Splitsko-dalmatinska policijska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj na festivalu "Ultra.

Policajci su u nedelju uveče prišli mladiću zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a on je počeo da beži. Uhvatili su ga, stavili mu lisice i krenuli ka policijskom vozili kada je mladiću pozlilo.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je saopštila da je jedan policajac pokušao da mu pomogne, dok je kolega zvao hitnu pomoć. Oni su mladića odvezli u bolnicu gde je i preminu.

Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Portal "Indeks" prenosi da je mladić progutao plastičnu vrećicu sa marihuanom dok je bežao od policije. Kesica mu je zapela u grlu, a policajci nisu mogli da je izvuku, što je učinjeno tek u bolnici. Kao prenosi ovaj portal, u pitanju je bila manja količina marihuane.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Progutao kesicu marihuane i umro

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2017

Jedan mladić (24) preminuo je pošto je progutao kesicu sa marihuanom na splitskom festivalu "Ultra" pokušavajući da sakrije narkotike od policije...Splitsko-dalmatinska policijska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj na festivalu "Ultra...Policajci su u nedelju uveče prišli mladiću...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.