Nastavnik naredio smrtno bolesnoj devojčici da skine periku!

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnik naredio smrtno bolesnoj devojčici da skine periku!

Jedanaestogodišnja devojčica iz Velike Britanije Ashanti Elliott-Smith, koja ima retku bolest koja ubrzava starenje i izgleda kao da ima 80 godina, poželela je da ima kosu kao druge devojčice.S perikom roze boje, koju je dobila na poklon od porodičnog prijatelja, otišla je u školu, ali joj je nastavnik naredio da je skine jer ne može da bude u školi s roze perikom. Ashanti je sa suzama u očima poslušala nastavnika. Neizmerno tužna otišla je kući u zagrljaj majci. Majka devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Phoebe Smith (29) jako je razočarana potezom nastavnika.- Kada su joj rekli da skine periku bila je slomljena, njeno malo srce je slomljeno. Ružno je to što su joj uradili. Treba da ima pravo da nosi boju kose koju ona želi, istakla je Phoebe, koja je dodala nisu imali dovoljno novca da joj kupe kvalitetniju periku, te je ružičasta bila poklon od porodičnog prijatelja, piše Daily Mail.- Na svoju kosu bila je toliko ponosna, ali to ju je samo rastužilo, rekla je gospođa Smith. Inače, doktori predviđaju da Ashanti neće živeti duže od 15 godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nastavnik naredio smrtno bolesnoj devojčici da skine roze periku

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014

Jedanaestogodišnja devojčica iz Velike Britanije Ashanti Elliott-Smith, koja ima retku bolest koja ubrzava starenje i izgleda kao da ima 80 godina, poželela je da ima kosu kao druge devojčice...S perikom roze boje, koju je dobila na poklon od porodičnog prijatelja, otišla je u školu, ali joj je...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.