Nastavnik naredio smrtno bolesnoj devojčici da skine periku!

NovostiOnline

31. 10. 2014. u 11:44

Jedanaestogodišnja devojčica iz Velike Britanije Ashanti Elliott-Smith, koja ima retku bolest koja ubrzava starenje i izgleda kao da ima 80 godina, poželela je da ima kosu kao druge devojčice.

Jedanaestogodišnja devojčica iz Velike Britanije Ashanti Elliott-Smith, koja ima retku bolest koja ubrzava starenje i izgleda kao da ima 80 godina, poželela je da ima kosu kao druge devojčice.

S perikom roze boje, koju je dobila na poklon od porodičnog prijatelja, otišla je u školu, ali joj je nastavnik naredio da je skine jer ne može da bude u školi s roze perikom.

Ashanti je sa suzama u očima poslušala nastavnika. Neizmerno tužna otišla je kući u zagrljaj majci.

Majka devojčice Phoebe Smith (29) jako je razočarana potezom nastavnika.
- Kada su joj rekli da skine periku bila je slomljena, njeno malo srce je slomljeno. Ružno je to što su joj uradili. Treba da ima pravo da nosi boju kose koju ona želi, istakla je Phoebe, koja je dodala nisu imali dovoljno novca da joj kupe kvalitetniju periku, te je ružičasta bila poklon od porodičnog prijatelja, piše Daily Mail.
- Na svoju kosu bila je toliko ponosna, ali to ju je samo rastužilo, rekla je gospođa Smith.

Inače, doktori predviđaju da Ashanti neće živeti duže od 15 godina.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Ogorcen!

31.10.2014. 12:05

Da sam ja otac tog deteta, istog dana taj kulov bi izgledao mnogo losije od devojcice sa neuporedivo sumornijim prognozama u vezi trajanja zivota.

w.a.s.p

31.10.2014. 12:35

zapadnjacki kult racionalizama je uzas, odvratan je, branimo Pravoslavlje, da nasa deca ne postanu kao I nastavnik (mengele ili toni ble.) nastavnik je to uradio iz cistog anglosaxonskog kulta, da ti skrese u lice, da si "cisto meso" umreces, a on te postuje zato sto to zakon nalaze. on sigurno oseca tvoju bol isto kao I ti, ali profesionalac, nesme biti emotivan,iako oseca duboko "sory" za tebe (prevedeno na srpski "boli me hmm... za tebe), mislim samo na sebe

anastasy

01.11.2014. 09:45

@w.a.s.p - Ovaj nastavnik nije nikakav reprezentativni Anglosaksonac. Niti su smo mi bolji od Protestanata niti od oni od nas. Da ne nabrajamo mnoge primere humanosti i covecnosti (?) u nasoj i u drugim pravoslavnim ili romokatolickim sredinama. Covek nije vbio na nivou svog posla i upravo se nije poneo profesionalno. Nema potrebe generalizovati.

Radmila

31.10.2014. 15:36

"Njeno malo srce je slomljeno"... Jer, ona ga ima, za razliku od nastavknika. Sta o njemu mislim necu da napisem jer ne odgovara uslovima objave komentara, a sve sto je dozvoljeno da se kaze za ovakve bednike je suvise blago!!!

Zoran1

31.10.2014. 22:08

Jedino sto bi mogao reci je, da je izabrala normalnu boju kose sigurno ucitelj ne bi zahtevao da skine periku.

BM

31.10.2014. 23:06

@Zoran1 - Niste pazljivo citali clanak nisu imali para da kupe periku to je poklon od porodicnog prijatelja. Nazalost ucitelj/ uciteljica moa da se vrati u skolu ucenje dece nije za svakoga.

Logic

01.11.2014. 18:26

Da ne postoje oni bez srca, a oni su redovno i bez mozga, ne bi bilo slomljenih srdaca. Što je srce manje, lakše ga je slomiti, više boli, i možda se nikada ne leči.Osobi bez mozga i srca nije mesto u ljudskom društvu, a ponajmanje u dečjoj blizini.

Stefan

03.11.2014. 21:19

Nemogu da vjerujem.Kako da nije sramota.Pih,stvarno mi se gadi od takvih ljudi.Toga nastavnika treba prebiti na smrt!!!