Nastavljena potraga za telom Andreja Beuca u pomoc pristigli i ronioci iz Slovenije

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena potraga za telom Andreja Beuca u pomoc pristigli i ronioci iz Slovenije

Nastavljena je potraga za telom Andreja Beuca (34), skakačem iz Slovenije, koji je skočio i nije izronio iz Drine, tokom učestvovanja u skokovima u vodu sa Mosta kralja Aleksandra Karađorđevića u Zvorniku.

U ovu potragu su se uključili ronioci Spasilačke vodne službe Slovenije.

U Zvornik je stiglo 9 ronilaca sa čamcima i savremenom opremom i sonarima za pretragu rečnog dna.

Njihov šef, Marko Šainović, kaže da su došli kako bi pomogli u potrazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << te da očekuje da će telo Andreja Beuca biti pronađeno.

- Obučeni smo za ronjenje na rekama kao što je Drava koja ima slične karakteristike kao Drina. Sigurno da će nam mutna voda predstavljati problem, ali se nadam da ćemo pronaći telo. Pretraživaćemo deo po deo, a planirano je da u Zvorniku ostanemo dva dana.

Očekujemo i pomoć lokalne Civilne zaštite vatrogasaca koji bolje od nas poznaju teren - rekao je  Šainovic

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Slovenački ronioci nisu pronašli tijelo Andreja Beuca

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2016

ZVORNIK - Potraga za tijelom Andreja Beuca (34) iz Krškog, koji je nakon skoka nestao u Drini prije tri dana, bila je i danas bezuspješna, rekao je novinarima komandir Spasilačke vodne službe Slovenije Marko Šainović...Šainović je pojasnio da je sedam ronilaca pretraživala dio rijeke ispod mostom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.