Napadnut Siniša Mihajlović u Đenovi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Siniša Mihajlović u Đenovi

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović napadnut je nedaleko od timskog hotela u Đenovi, a prema prvim informacijama napadač je od ranije poznat policiji.

Na meti navijača Sampdorije: Siniša Mihajlović

 

Kako javlja italijanska agencija ANSA, napadač je navijač Sampdorije. On je prvo preko ulice vređao Mihajlovića, koji je potom prešao ulicu i upitao ga da li se njemu obraća.

 

Napadač je potom nasrnuo na Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce.

 

Tuču su prekinuli igrači Sampdorije, koji su Mihajlovića odvojili od napadača, a srpski trener je u policiji podneo prijavu zbog napada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.