Najveći rijaliti šou 2015: Specijalci, miševi i spelovanje

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći rijaliti šou 2015: Specijalci, miševi i spelovanje

Sve tajne i dileme rijaliti sveta, kratke i poučne slike šou programa koji gleda cela Srbija u društvu sa regionom, i naučna analiza zašto svaki rijaliti čovek ima rupu na glavi.

- Spešl forsis... Aj em spešl fors... Spešl forsis... Fors.

U jednoj ruci je držao metalni štit sa prozorčetom, a u drugoj uperen CZ 99, sa laserskim nišanom. Tragao je za teroristima. Većina saradnika se davno posakrivala. Neki su zalegli ispod tepiha, neki ispod parketa, neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ispod stola, drugi iza komoda, iza saksija sa cvećem, iza zavesa, iza tapeta... Tresli su se od straha, kao miševi.

Združena vežba se davno završila, ali ministru policijskom se mnogo dopalo da provežbava najrealnije moguće scenarije, pa je kabinet od ranog jutra menjao funkcije: čas je kabinet ministra, čas moguća lokacija napada terorističkih formacija. Scenario 1: ekstremista maskiran u prodavca fast fuda u "Dolini gladnih". Scenario 2: ekstremisti maskirani u babasere u javnom toaletu. Scenario 3: ekstremisti maskirani u seljake na traktoru. Scenario 4: ekstremisti maskirani u grupu spremačica zgrade u Bloku 60. Scenario 5: ekstremista maskiran u dekicu koji je ušao u radnju po hleb. Scenario 6: ekstremista maskiran u pastira koji traži svoju izgubljenu ovčicu...

Da bi se izbegla svađa među savetnicima, posle svakog uspešnog obračuna sa teroristima menjali bi uloge, pa bi teroristi postajali policajci, a policajci - teroristi.

- De ste mišeeevi... De steeee... Aj em Doctor... Di ar... Er. Er - drao se ministar tražeći potencijalnu metu. Upravo se provežbavao scenario spasavanja talaca sa privatnog fakulteta na Novom Beogradu, a na redu su bile još i talačka kriza u pečenjari u kojoj je nestalo janjetine, zatim teroristički napad penzionera na šalterske službenike u pošti, te upad grupe radikalnih trudnica u apoteku.

- Šefe, ko' Boga vas molim, pomerite taj pištolj, tačno mi opet ciljate u glavu. Pre samo dva minuta metak mi je prošao tik pored uva - kumio ga je savetnik.

- No problemo, gringo. Pištolj je zakočen! Deeee ste mišeevi... Ju tok vid Em ej pi... Čif of Em... Ej... Ju... Ju.

Nova pirueta i pištolj je ponovo opalio, a savetnik je u neverici počeo da opipava prvo glavu, zatim grudi, ruke, noge.

- Ali, zaista...

- E sad sam ga zakočio... Aj em čif of Es ej dži... Aj dži... Aj...

Novi hitac je srušio ostatak lustera, a saradnik je bez glasa pažljivo pipao uši, obraze, a zatim svoje međunožje.

- Ja više neću da se igram! Nije mi do mene što ću poginuti, ali ima da robijate na pravdi Boga i to zbog čega?

- Dobro de, što si na kraj srca. Očigledno je ovo oružje neispravno. Evo, ostavljam ga - ministar policijski je shvatio da je preterao i, doduše nevoljno, spustio štit i pištolj vratio u korice. Poslednji hitac se odbio o pod i zabio tačno u ragastov vrata.

- Nije moja greška, nije moja greška - pravdao se šireći ruke.

Vežbu je prekinula sekretarica oprezno vireći kroz odškrinuta vrata.

- Šefe, tu je onaj stariji, prosed čovek što za sebe stalno priča da je neki direktor i da ima neke veze sa nama.

- Taj čovek zaista ima neki ozbiljan problem. I meni stalno govori da je neki direktor i da ima veze sa mnom. Šta sad hoće? - upita ministar.

- Kaže da ima neke nove informacije - slatko trepnu očima sekretarica i propusti direktora.

- Ne bih da smetam, ali dobio sam pouzdane informacije da smo locirali veliku grupu radikalnih ekstremista - sav važan, slatko trepnuvši, saopštio je ministru.

- Uhh, šta da radim, šta da radim. Šef mi je rekao da njih ne diram barem dok se ovaj ne vrati u Hag - uzdahnu ministar.

- Ne tih radikala, onih drugih.

- Napokon. Gde su? - slatko je trepnuo i ministar, spretno vadeći iz čarape rambo nož, a iz zadnjeg džepa znojnicu kakvu koriste samo antiterorističke jedinice u kojima je bio i Rambo lično.

- A gde bi bili nego kod njih, zabakadirali se - zadovoljno je referisao direktor.

- Uhh. Znao sam da će biti baš tamo, baš zato što znaju da ih tamo nikada ne bismo tražili. Šta rade? - zanimalo je ministra.

- Obmotali glave nekim plavim trakama, žutim tufnama i prave se da nisu tamo. Situacija na terenu je užasna. Užasna.

Ministar se topio od sreće. Napokon je imao dovoljno dobar razlog da pozove svog Šefa.

- Aj em ŠTIT... Š... I... T... ŠTIT !!!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.