Najneobičnija imena koja su poznati dali deci

Izvor: Blic, 15.Maj.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najneobičnija imena koja su poznati dali deci

Da slavni daju neobična imena deci nije nikakva novost, međutim, u poslednje vreme kao da su se svi bacili u trku čije će dete nositi neobičnije ime.

Pevač Brajan Adams je tako svoje prvo dete, koje je dobio sa asistentkinjom Alisijom Grimaldi nazvao Mirabela Bani. Muzičar je objasnio i kako su se odlučili za to ime jer je ona "poput zečića došla na Veliki petak".

Glumica Alisija Silverstoun je sinu koga je dobila sa muzičarem Kristoferom Džerekijem dala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime Ber Blu (Plavi Meda).

Maraja Keri je svojim blizancima dala ime Morokan Skot i Monro.

Dečak je nazvan tako po sobi u kojoj je njegov tata Nik Kenon zaprosio pevačku divu. Ali, to ime nije toliko originalno.

Pre četiri meseca Majk Tajson i Lakia Spajser nazvali su sina Moroko Elijah Tajson.

Ališa Kiz je, sinu koga je rodila u oktobru, dala ime Egipat.

To jedino nije iznenadilo njene fanove koji znaju da je pevačica bila oduševljena boravkom u Egiptu toliko da je stalno ponavljala kako je baš u toj afričkoj državi dobila inspiraciju za album "The Element of Freedom".

Manekenka Ducen Kros svog dečaka je nazvala Filon Džoj Gor. Alanis Moriset i njen suprug Mario Tridvej su odlučili da sinu daju ime Ever Imre.

Silvester Stalone će ostati upamćen i po tome što je sinu dao ime Sage Munblod, a ni jedna lista neobičnih imena ne bi mogla da prođe bez ćerke Nikol Kidman, Sandej Rouz, ćerke Gvinet Paltrou i Krisa Martina, Epl, sina Gven Stefani Zume i nezaobilazne Suri - ćerke Toma Kruza i Kejti Holms.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neobična imena dece slavnih

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2011

Da slavni daju neobična imena deci nije nikakva novost, međutim, u poslednje vreme kao da su se svi bacili u trku čije će dete nositi neobičnije ime.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.