Naisa i Železničar aktivni ovog vikenda

Izvor: NTV.rs, 12.Feb.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa i Železničar aktivni ovog vikenda

Rukometašice Naise imaće u subotu i nedelju u hali Čair dvomeč osmine finala Čelendž kupa, takmičenja u kojem su osvojile pobednički pehar 2007. godine. Rival će biti Fram sa Islanda, a oba meča biće odigrana od 18 sati. Tim trenera Svetislava Jovanovića juri plasman među osam najboljih u ovom kup takmicenju, podataka o protivniku ima dosta. Radi se o neuporedivo boljoj ekipi od engleske Temze,ali optimizma u taboru Nišlijki ne manjka. Ulaz na obe utakmice biće slobodan.
Ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << vikenda biće aktivni i rukometaši Železničara. Posle pauze nastavlja se borba za bodove u Superligi. Železničar će u nedelju od 18 sati gostovati u Požarevcu. Nišlijama su bodovi neophodni u borbi za plasman među četiri najbolja kluba u ligi, plej-of i eventualnu borbu za titulu.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve provere Radničkog za vikend

Izvor: NTV.rs, 12.Feb.2015

Do starta prolećne polusezone u Jelen Superligi ostalo je još deset dana. Pripreme u Crnoj Gori su iza fudbalera Radničkog. Do premijernog meča sa Crvenom zvezdom 21.februara na Čairu tim trenera Milana Rastavca odigraće još dve kontrolne utakmice i to ovoga vikenda. U subotu rival će biti Smederevo,...

Nastavak na NTV.rs...

Naisa nastavlja "evropski pohod"

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2015

U subotu i nedelju 14. i 15. februara u hali Čair rukometašice niške Naise odigraće dva meča osmine finala Čelendž kupa sa islandskim Framom. Ulaz na obe utakmice je besplatan...Ljubitelji rukometa imaće priliku za vikend da uživaju u dva evropska meča u kojim će Naisa pokušati da izbori...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.