Nada Topčagić se smejala, Goca plakala!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić se smejala, Goca plakala!

Na snimanju novogodišnje emisije "Granda“ Nada Topčagić šalama zasmejavala pevače. Goca Lazarević je tokom snimanja novogodišnje emisije „Granda“ dobila SMS i briznula u plač!

Direktor "Grand produkcije“ Saša Popović okupio je odličnu ekipu pevača koja je snimila šou u kojem će nesumnjivo uživati svi oni koji budu izabrala da Novu godinu dočekaju kraj malih ekrana. Kako dolikuje gazdarici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Lepa Brena je bila jedna od najveselijih, a za fantastičnu atmosferu pobrinula se Nada Topčagić. Njene dosetke i pošalice u jednom trenutku zasmetale su Popoviću.

- Nado, pa prestani da ih zasmejavaš! Breno, Ana, Kebo, ko ludaci ste! Biće vas sramota kada se budete videli na televiziji - vikao je Saša, na šta je Topčagićka odgovarala:

- Sale, ne brini, svima su dupeta overena.

A onda se Popović dosetio, pa je ubrzo servirana hrana, što je primirilo pevače. I čula se samo dobra pesma.

Goca Lazarević je tokom snimanja novogodišnje emisije "Granda“ dobila SMS i briznula u plač!

Pitala je organizatorku da li može da ide kući, ali joj je ova odgovorila da mora da ostane do kraja snimanja, što je Goci veoma teško palo.

- Lepe stvari volim da delim sa ljudima, ali je ovo nešto sasvim lično i ne želim o tome da pričam. Jako sam se potresla, ali neću da vam kažem zbog čega - prokomentarisala je Goca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Goca Lazarević se rasplakala na snimanju novogodišnjeg "Granda"

Izvor: Svet, 16.Dec.2010

Dok je Nada Topčagić šalama zasmejavala pevače na snimanju novogodišnje emisije "Granda". Goca Lazarević je plakala. Naime, tokom snimanja novogodišnje emisije "Granda" Goca je dobila SMS i briznula u plač! Pitala je organizatorku da li može da ide kući, ali joj je ova odgovorila da mora da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.