NOVU GODINU NA ZLATIBORU ČEKA OKO 20.000 LJUDI

Izvor: Kurir, 30.Dec.2010, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVU GODINU NA ZLATIBORU ČEKA OKO 20.000 LJUDI

ZLATIBOR - Na Zlatibor, gde će novogodišnje praznike dočekati dvadesetak hiljada turista, danas je već stigla trećina prijavljenih gostiju, izjavio je Darko Đurović, direktor Turističke organizacije.

Svi novogodišnji aranžmani, posebno u luksuznijim hotelima, prema rečima Đurovića, već davno su rasprodati, a poneko slobodno mesto može se naći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u pojedinim hotelima i privatnom smeštaju.

Među gostima koji će novogodišnje praznike provesti na ovoj planinskoj lepotici, gde ima petnaestak santimetara snega, ima dosta državljana Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Mnogi hoteli, poput "Palisada", nisu žalili sredstava da iznenade svoje goste preuređenim prostorom i novim uslugama. Goste "Palisada", najstarijeg hotela na Zlatiboru sagrađenog 1965. godine, dočekao je jutros rekonstruisani hol i poslastičarnica, u čije adaptiranje je uloženo oko 700.000 evra.

Svečano ukrašen Kraljev trg, u centru Zlatibora, spremno čeka dolazak više desetina hiljada turista i meštana užičkog regiona koji će, uz YU grupu i nezaobilazne trubače, sutra veče dočekate prve minute 2011. godine.

Gosti stižu i u ostala turistička mesta užičkog regiona što se primeti po pojačanom saobraćaju prema Zlataru, Tari i Mokroj gori.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći gradovi organizuju doček

Izvor: S media, 30.Dec.2010

Doček Nove godine organizuje se na trgovima u najvećim gradovima Srbije, ali će u većini njih zbog manjka novca gradjane zabavljati samo lokalni muzičari...Doček Nove 2011. u Beogradu biće održan na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gde će biti priredjen vatromet u ponoć, a nastupiće...

Nastavak na S media...

U Beogradu za Novu godinu više od 10.000 gostiju

Izvor: Glas javnosti, 31.Dec.2010, 08:35

BEOGRAD - Novu 2011. godinu u Beogradu će dočekati između 10.000 i 15.000 stranih gostiju, izjavio je direktor Turistučke organizacije Beograda Dejan Veselinov i dodao da je gotovo nemoguće naći smeštaj u glavnom gradu...Veselinov je rekao da je Beograd lider u regionu kada je reč o zabavi i...

Nastavak na Glas javnosti...

S nama na dočeku i 15.000 stranaca

Izvor: Mondo, 31.Dec.2010

Novu godinu u Beogradu dočekaće između 10.000 i 15.000 gostiju iz inostranstva, a tradicionalno najbrojniji biće Slovenci, rekao je danas Tanjugu v.d direktora Turističke organizacije Beograd (TOB) Dejan Veselinov.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.