NOVI SUKOBI U TUNISU Ubijeno pet terorista na granici sa Libijom

Izvor: Blic, 09.Mar.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SUKOBI U TUNISU Ubijeno pet terorista na granici sa Libijom

Tuniske bezbednosne snage ubile su danas sedam napadača su u nemirima na libanskoj granici, čime je broj ubijenih ekstremista u poslednjih dva dana porastao na 43.

U prethodnim izveštajima je navedeno da je tuniska vojska juče privela 16 lica u gradu Ben Gueardane zbog navodne umešanosti u napade od prethodnog dana, prenosi "Sputnjik".

Ministarstvo je saopštilo da se potraga za dzihadistima nastavlja posle njihovih napada na bezbednosne snage u noći izmedju ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i utorka, javio je AP.

Turske bezbednosne snage su angažovale helikoptere da otkriju naoruzane džihadiste koji se skrivaju u neuseljenim kucama u regionu.

U ponedeljak, 7. marta, militanti su izvršili napad na vojne i policijske položaje u centru grada, ubivši tom prilikom najmanje 18 civila.

Tuniske snage bezbednsti su ubile 36 ekstremista, a uhapsile sedam te otkrile nekoliko skrovišta sa oružjem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeni sukobi u Tunisu, ubijeno još sedam napadača

Izvor: RTS, 09.Mar.2016

. Tuniske bezbednosne snage ubile su sedam napadača su u nemirima na granici sa Libijom, čime je broj ubijenih ekstremista u poslednjih dva dana porastao na 43.

Nastavak na RTS...

NOVI HAOS U TUNISU: Ubijeno sedam terorista

Izvor: Kurir, 09.Mar.2016

Tuniska vojska ubila je sedam napadača u sukobu blizu granice s Libijom, čime je broj ubijenih ekstremista povećan na 43...Ministarstva unutrašnjih poslova i odbrane saopštila su danas da se nastavlja potraga za džihadistima posle napada kod grada Ben Gerdan u ponedeljak i utorak, u kojima je poginulo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.