NOVI PAZAR: Policija vlasnicima vratila tri ukradena vozila!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR: Policija vlasnicima vratila tri ukradena vozila!

Policija osumnjičenog tereti da je od avgusta do oktobra ukrao tri vozila

NOVI PAZAR - Novopazarska policija je uhapsila osobu osumnjičenu za krađu tri vozila i sprovela je, na osnovu ranije raspisane poternice u zatvor na izdržavanje kazne.

"Policija je pronašla ukradena vozila i vratila ih vlasnicima", navodi se u saopštenju i dodaje da se sumja da je krađa vozila izvršena od avgusta do oktobra ove godine.

Dodaje se i da je policija osumnjičenog ":za kojim je bila raspisana centralna poternica sprovela u Okružni zatvor u Novom Pazaru na izdržavanje zatvorske kazne".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija vratila vlasnicima tri ukradena vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

NOVI PAZAR - Novopazarska policija je uhapsila osobu osumnjičenu za krađu tri vozila i sprovela je, na osnovu ranije raspisane potjernice u zatvor na izdržavanje kazne, saopštial je danas lokalna policija..."Policija je pronašla ukradena vozila i vratila ih vlasnicima", navodi se u saopštenju i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.