NI: Lekari se bore za život deteta

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Lekari se bore za život deteta

Lekari Klinike za dečju hirurgiju i dalje se bore za život trogodišnjeg deteta koje je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Svrljig, u selu Malča.

Dete je juče popodne hirurški zbrinuto, ali se i dalje nalazi na respiratoru i u teškom je stanju. U pitanju su teške povrede glave i trbuha", izjavila je za agenciju Beta direktorka Klinike za dečju hirurgiju Anđelka Slavković.

Prema njenim rečima, drugo dete koje je povređeno u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesreći i koje je takođe zbirnuto na Klinici, u dobrom je stanju i ima lakše povrede.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.20 dogodila na putu Niš-Svrljig, u selu Malča, poginule su dve ženske osobe, a povređena su dva deteta i četiri odrasle osobe.

Svi odrasli povređeni u udesu prebačeni su u niški Klinički centar i nisu životno ugroženi.

U saopštenju policije se navodi da je do nesreće došlo kada su se sudarili "fijat punto" zaječarskih registarskih tablica i "mercedes" beogradskih registarskih tablica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dete povređeno u udesu i dalje kritično

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015

Lekari Klinike za dečju hirurgiju i dalje se bore za život trogodišnjeg deteta koje je teško povređeno u nedelju u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Svrljig, u selu Malča, rečeno je danas na klinici...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock.."Dete je juče popodne hirurški zbrinuto, ali se i dalje nalazi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.