NEVOLJENA PRVA DAMA Melanija je ružna iznutra, kao što je lepa spolja

Izvor: Blic, 28.Mar.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVOLJENA PRVA DAMA "Melanija je ružna iznutra, kao što je lepa spolja"

Melanija Tramp ili ne uživa u uozi prve dame ili se bar tako ponaša, ali u javnosti se retko viđa, a retko napušta i penthaus koji se nalazi 58 spratova iznad Menhentna. Melanija živi u svojoj kuli od slonovače, ne komentariše negative naslove o sebi, uredno tuži medije i retko se pojavljuje uz supruga, što mnogima daje prostora da je komentarišu, budući da se ona - ne brani.

Vašington Post se bavio prvom damom, pa su između ostalog, preneli i reči paparaca Majlsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Digsa.

- Ona je kao veliki beli kit. Kada treba pronaći ljude, meni ne mogu da umaknu, ali ona jednostavno isklizne - rekao je on, a prenosi hrvatski portal Index.

Kad se i pojavi u javnosti, Slovenka je ukočena, retko se smeje, a njene izjave ne ostavljaju nikakav utisak na javnost. Krenule su i analize njenih objava na društvenim mrežama, a stručnjaci pišu da je usamljena jer se uvijek fotka sama, kroz prozor ili stakla automobila.

- Kao da je u luksuznom akvarijumu - piše Vašington Post.

- Ružna je iznutra koliko je lepa spolja - napisao je seks-kolumnista i aktivista za prava homoseksualaca Den Sevidž.

No, bivši Trampov batler, Entoni Senekal otkrio je i melanijinu drugu stranu. Jednom ga je nagovorila da uzme slobodne dane i poseti sestru na samrti. Ipak, upozorila ga je da to ne sme raditi kad je Donald tu.

- Ona se jednostavno prilagodi, tačka - rekao je.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.