NESTAO OGNJEN RAKOČEVIĆ (11): Majka moli za pomoć, dečak iz kuće izašao go i bos!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO OGNJEN RAKOČEVIĆ (11): Majka moli za pomoć, dečak iz kuće izašao go i bos!

Foto: Privatna arhiva

Ognjen Rakočević (11) nestao je rano jutros ili noćas iz svoje porodične kuće u Ulici Vaka Đurovića 2 u Podgorici, dok je njegova majka spavala.

Inače, Ognjen boluje od autizma, a kuću je napustio u donjem delu trenerke, bez majice i bos.

Mole se građani ukoliko ga primete da pozovu policiju na broj 122, ili njegovu majku Vanju na broj telefona 067 265 960, ili da se jave redakciji.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA U ĆORSOKAKU: Pronađena jakna za koju se sumnjalo da pripada Ognjenu, koji je nestao!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 13:49

Ognjen Rakočević (11) je nestao u Podgorici pre dva dana a za njim policija i građani intenzivno tragaju, ali još uvek nema rezultata. Međutim, pored Prirodno-matematičkog fakulteta je pronađena jakna za koju su nalazači sumnjali da pripada Ognjenu, prenosi portal kolektiv.me...Policija je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.