NE ŽELI DA KAŽE KO JE UKRAO NJENO SRCE Prepiska srpske pevačice i MISTERIOZNOG muškarca otkrila mnogo toga

Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA KAŽE KO JE UKRAO NJENO SRCE Prepiska srpske pevačice i MISTERIOZNOG muškarca otkrila mnogo toga

Nakon kraha braka i emotivne veze posle njega, odbija da priča o svom novom partneru, ali je zaintrigirala javnost dopisivanjem koje je bez ustezanja postavila na društvene mreže.

Dara Bubamara je prošle godine okončala brak sa Milanom Kesićem, a nedavno je stavila tačku na vezu sa košarkašem Duškom Bunićem.

Kako je prošle nedelje priznala da je ponovo zaljubljena, ponovo se našla u žiži interesovanja, ali je odbijala da priča o novom izabraniku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Sada je ponovo zaintrigirala sve prepiskom koju je podelila na Instagramu, a koja otkriva da je Dara zaljubljena do ušiju, ali i da su jedno drugom već rekli "volim te".

O kome se radi i dalje se ne zna, a čini se da je Dara ovog puta obazrivija kad je u pitanju predstavljanje partnera javnosti, što ne čudi jer je objavila raskid veze sa Bunićem malo nakon što je postavila njihovu zajedničku sliku na društvene mreže.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osvanula privatna prepiska Dare Bubamare i njenog dečka!

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2017

Nakon raspada braka i emotivne veze koja je usledila nakon istog, popularna pevačica Dara Bubamara odbija da priča o svom emotivnom životu. Ipak, ona je sada zaintrigirala javnost dopisivanjem koje je objavila na instagramu...Kako je prošle nedelje priznala da je ponovo zaljubljena, ponovo se našla...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.