Mokri kolovozi, moguće vremenske nepogode

Izvor: RTS, 23.Maj.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokri kolovozi, moguće vremenske nepogode

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, obavlja se po mokrim kolovozima, a zbog mogućih vremenskih nepogoda, na vozače se apeluje da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila, saopštio je Auto moto savez Srbije.
Vremenske nepogode biće praćene pojačanim vetrom i gradom. Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su od 15 do 30 minuta, prenosi Tanjug.
Do 26. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 7 do 18 časova, zbog radova na redovnom održavanju biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u smeru Niš-Beograd. Za vreme radova će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se obavljati preticajnom trakom.
Do 31.05.2015. na državnom putu od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac, u oba smera, od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu auto-puta.
Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja na obilaznici oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometra. Radovi se odvijaju desnom stranom auto-puta u smeru Novi Sad-Beograd, dok će se saobraćaj obavljati levom stranom auto-puta i to dvosmerno.
Od 28.04.2015. zbog radova na deonici od petlje „Zmaj" do naplatne stanice „Beograd" na Bubanj Potoku, na delovima auto-puta koji obezbeđuju nosače portala i polu-portala, u vremenu od 9 do 17 časova, (svakog dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole), biće na snazi izmena režima saobraćaja. Tokom radova za saobraćaj će biti zatvore zaustavna kolovozna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i brzom trakom.
U vremenskom periodu od 7 do 19 časova, nastavljaju se radovi na sanaciji kolovoza kod petlje „Dobanovci", u smeru Beograd-Šid. Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Na delu državnog puta kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvoren smer Niš - Beograd. Zbog izgradnje koridora 10, na delu auto-puta E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, na deonici Vladičin Han - Vranje, između Poloma i Prevalca i kod Gramađe.
Saobraćaj je izmenjen kod fabrike Trivit u Vrbasu.
Do 23. maja, od 7 do 15 izmenjen je režim saobraćaja na deonici Predejane-Vladičin Han, usled radova na redovnom održavanju tunela Kržince, Manajle i Ličin Dol. Usled pojave klizišta došlo do izmene režima saobraćaja na deonici Petrovaradin-Irig.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mokri kolovozi, moguće vremenske nepogode

Izvor: Akter, 23.Maj.2015

Saobraćaj u Srbiji od jutros je umerenog intenziteta, obavlja se po mokrim kolovozima, a zbog mogućih vremenskih nepogoda, na vozače se apeluje da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMS S)..Vremenske nepogode biće praćene pojačanim vetrom i...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.