Moguć dogovor sa izvršiteljima

Izvor: Beta Video, 21.Apr.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć dogovor sa izvršiteljima

BEOGRAD - Zamenica predsednika Komore izvrištelja Svetlana Manić rekla je danas za agenciju Beta da se među predmetima koje obrađuju izvršitelji nalaze se i predmeti među kojima su izvršni dužnici penzioneri. “Slažem se da sa ljudske strane nije prijatno kada sa jedne male penzije, niskom iznosu treba da skinete određeni deo, bez obizra koji je to iznos. Svi izvršitelji prihvataju, kada se izvršn idužnik javi da ta lica izmiruju svoja potraživanja i u manjem iznosu nego što bi se to skidalo sa penzije, ukoliko to sami predlože” rekla je Manić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Penzioneri su najuredniji u izmernju svojih obaveza

Izvor: Beta Video, 21.Apr.2015

BEOGRAD - Na osnovu odluka privatnih izvršitelja, isplata dela penzije obustavljena je kod 14.662 penzionera, podaci su Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Reagujući na ovaj podatak, zamenica predsednika Komore izvršitelja Svetlana Manić istakla je da je u pitanju blokada dela...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.