Modna-blogerka-smuvala-Marka-Jarica

Izvor: medio.rs, 06.Nov.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna-blogerka-smuvala-Marka-Jarica

Upoznala ih košarkaševa sestra

Marko Jarić se nakon rastanka od supruge manekenke Adrijane Lime viđao sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović , poznatijom kao Zorannah, piše Informer.

Ovaj list navodi da su se Jarić i blogerka koja se "proslavila" svojom izjavom na Nedelji mode u Milanu, viđali tokom leta, a upoznali su se preko Markove sestre Tamare , modne kreatorke i Zoranine drugarice.

- Počeli su da se viđaju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u junu, samo mesec dana nakon njegovog razvoda od Lime. Često je bio u društvu sestre Tamare i njene koleginice Zorane koja je od početka pokazivala simpatije prema njemu - kaže neimenovani izvor listu "Informer".

Zorannaha je listu potvrdila da je izlazila sa Jarićem, ali i da nije kriva za njegov razvod od Adrijane Lime .

- Sa njim me je upoznala njegova sestra posle jedne revije. Tačno je da smo nekoliko puta izašli zajedno. Nemam veze sa njegovim razvodom od Adrijane, nisam rasturačica brakova - rekla je blogerka i dodala da više nije u kontaktu sa proslavljenim košarkašem.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Jarić nakon razvoda imao romansu sa našom najpoznatijom modnom blogerkom?

Izvor: Press, 06.Nov.2014

Marko Jarić se nakon rastanka od supruge manekenke Adrijane Lime viđao sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović , poznatijom kao Zorannah, piše "Informer". . Ovaj list navodi da su se Jarić i blogerka koja se "proslavila"...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.