Mladence progutala peščana oluja

Izvor: Blic, 26.Okt.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladence "progutala" peščana oluja

Kada na dan venčanja bude sunčano jutro, to ne mora da znači da će svadba biti idealna, uverili su se mladenci koje je “progutala” peščana oluja.

Budući mladenci Gas i Dženifer Luna iz Arizone želeli su venčanje na otvorenom i radovali su se lepom danu. Ipak, na samoj ceremoniji, dok je sveštenik čitao zavete, počeo je da duva jak vetar.

Ironično, njihov čin venčanja uključivao je peščanu ceremoniju te su mladenci morali da svako iz svoje činije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesak prebaci u zajedničku posudu, što simbolizuje buduću zajednicu, a baš u tom trenutku počela je peščana oluja u gradiću Florensu.

Mlada je jedva sačuvala venčanicu, mladoženja od oluje nije mogao da otvori oči, te se u jednom momentu njih dvoje nisu videli od peska koji je podigao jak vetar, a snimatelj venčanja jedva je uspeo da do kraja snimi svečanost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladence "progutala" peščana oluja (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Okt.2011

Kada na dan venčanja bude sunčano jutro, to ne mora da znači da će svadba biti idealna, uverili su se mladenci koje je “progutala” peščana oluja. ..Budući mladenci Gas i Dženifer Luna iz Arizone želeli su venčanje na otvorenom i radovali su se lepom danu. Ipak, na samoj ceremoniji, dok...

Nastavak na S media...

Mladence "progutala" peščana oluja

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2011

Ako je jutro na dan venčanja sunčano i lepo, ono nikako ne garantuje da će svadba biti kao iz bajke. U to su se na sopstvenoj koži uverili mladenci i svatovi u američkoj državi Arizoni kada ih je “progutala” peščana oluja...Gas i Dženifer Luna želeli su venčanje na otvorenom i radovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.