Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mjestimično vlažni kolovozi i poledica

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vozila jutros saobraćaju po mjestimično vlažnom kolovozu, a iz Auto-moto saveza Srpske vozačima skreću pažnju na poledicu u višim predjelima.

Zbog izgradnje vijadukta "Mahovljani" na auto-putu Banjaluka-Doboj /dionica Banjaluka-Prnjavor/, petlja "Mahovljani" zatvorena je za saobraćaj, a vozači mogu da koriste petlju "Aleksandrovac".

Na magistralnom putu M-5 /dionica Rogatica-Ustiprača/, u mjestu Dub, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bušenja i miniranja terena dolazi do povremene obustave saobraćaja u trajanju od 5 do 15 minuta.

U mjestu Ljubačevo, na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

Zbog izgradnje vijadukta na regionalnom putu R-405 /dionica Stari Majdan 2-Lamovita/, saobraćaj je potpuno obustavljen za sva vozila.

Na magistralnom putu M-4 /dionice Čelinac-Kotor Varoš i Kotor Varoš-Obodnik/, režim saobraćanja biće izmijenjen zbog rekonstrukcije i sanacije gradske vodovodne mreže u Kotor Varošu.

Zbog deminiranja terena na magistralnom putu M-18 /dionica Tuzla-Ugljevik/ u mjestu Banj Brdo, doći će do povremene obustave saobraćaja od 8.00 do 16.00 časova.

Na magistralnom putu M-18 /dionica Brod na Drini-granica BiH/CG/, zabranjeno je saobraćanje za vozila koja su teža od 16 tona.

Na regionalnom putu R-454 /dionica Bratunac 3-Drinjača/ i dalje je na snazi zabrana za teretna vozila teža od tri i po tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi na autobuse prevoznika "Drinatrans" Zvornik.

U FBiH vozila saobraćaju po mjestimično vlažnom kolovozu.

Povremene obustave saobraćaja zbog minerskih ili deminerskih radova aktuelne su na regionalnom putu Zavidovići-Olovo.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mjestimično vlažni kolovozi i poledica u višim predjelima

Izvor: Cafe.ba, 05.Nov.2016

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH FBiH vozila jutros saobraćaju po mjestimično vlažnom kolovozu, a iz Auto-moto saveza Srpske vozačima skreću pažnju na poledicu u višim predjelima.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.