Mis Amerike u centru skandala!

Izvor: Mondo, 24.Sep.2014, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Amerike u centru skandala!

"Isplivale" informacije o skandalu koji je misica napravila, zbog kog je izbačena iz sestrinstva!

Foto: AP/Julio Cortez

Kira Kazanceva proglašena je početkom meseca za novu Mis Amerike, što znači da je prošla rigoroznu kontrolu prošlosti, kako njena reputacija ne bi bila dovedena u pitanje.

Međutim, novinari američkih tabloida iščeprkali su skandal koji je misica napravila prošle godine, pa je ona morala da se oglasi i ispriča šta se zapravo desilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"US magazine" piše da je Kazanceva, članica sestrinstva Alfa Fi fakulteta Hofstra na Long Ajlendu, izbačena iz tog sestrinstva zbog grubosti prema novim članicama.

Konkretno, Kazanceva je u aprilu prošle godine poslala email svim članicama povodom zabave za prijem novih sestara. U njemu je predložila nekoliko surovih trikova kojima bi mogle da "prestrave" mlađe studentkinje.

Korišćenje ponižavajućih ili zastrašujućih rituala pri prijemu u sestrinstvo ili bratstvo na američkim fakultetima se smatra veoma podlim, iako nije zakonom zabranjeno. Ipak, njen email stigao je do uprave fakulteta, i misica je izbačena iz sestrinstva.

Kazanceva se sada oglasila da bi objasnila da se - samo šalila?!

"I sama sam prošla kroz prijem u sestrinstvo, i to nije nikakav užas. Imale smo par neprospavanih noći, i nekoliko puta su na nas vikali, ali nas niko nije ponižavao niti vređao. Istina je da sam poslala taj email, ali sam u šali napisala da bismo mogle da 'zabiberimo' devojkama koje tek nameravaju da se učlane. Svakako nisam mislila da te ideje realizujemo, a i da jesam, događaj koji smo planirale se nije ni odigrao", napisala je Kira na svom blogu.

"Već je bio kraj godine, i bila sam zauzeta ispitima i planovima za trajno preseljenje u Njujork. Tačno je da je bilo zakazano saslušanje u okviru fakulteta, na kom se ja nisam pojavila zbog tih obaveza. Eto, zbog toga sam izbačena iz sestrinstva", napisala je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.