Ministarka će lično proveriti da li su stanovi u bagradnoj igri u redu

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka će lično proveriti da li su stanovi u bagradnoj igri "u redu"

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da će lično proveriti da li je sve u redu sa četiri stana u naselju Braće Jerković koja će biti dodeljena u Beogradu u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

Medju glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu - jedan na lokaciji "Beograd na vodi", drugi u naselju "Stepa Stepanović", a četiru su u naselju "Braća Jerković".

Na pitanje novinara da prokomentariše to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je na sajtu Građevinske direkcije Srbije navedeno da su u naselju u Ulici Vojvodje Vlahovića 53, gde se nalaze ta četiri stana, vodi 49 upravnih postupaka i da su čak gradjani podneli i krivične prijave zbog sleganja zemljišta, pucanja zidova i slično, Mihajlović je rekla da će to tražiti dokumentaciju i proveriti te stanove.

- “Mora da se vodi računa koji stanovi se daju. Pogledaću i proveriću - rekla je Mihajlović.

Ona kaže da se često dešava da ima neslaganju u ugovorima kada se vrši kupoprodaja, ali da tu Ministarstvo ne treba da posreduje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka u kontroli, stanovi koje dele loši?

Izvor: B92, 21.Feb.2017

Beograd -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da će lično proveriti da li je sve u redu sa četiri stana u naselju Braće Jerković...Ovi stanovi biće dodeljeni u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"...Među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu - jedan na lokaciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.