Srbija

Utorak, 21.02.2017.

11:12

Ministarka u kontroli, stanovi koje dele loši?

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da će lično proveriti da li je sve u redu sa četiri stana u naselju Braće Jerković.

Izvor: Tanjug

Ministarka u kontroli, stanovi koje dele loši?
Foto: Thinkstock

Ovi stanovi biće dodeljeni u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu - jedan na lokaciji "Beograd na vodi", drugi u naselju Stepa Stepanović, a četiri su u naselju Braća Jerković.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je na sajtu Građevinske direkcije Srbije navedeno da sueu naselju u Ulici vojvove Vlahovića 53, gde se nalaze ta četiri stana, vodi 49 upravnih postupaka i da su čak građani podneli i krivične prijave zato što se tu zemljište sleže, pucaju zidovi i nastaju slični problemi, Mihajlovićeva je rekla da će tražiti dokumentaciju i proveriti te stanove.

"Mora da se vodi računa koji stanovi se daju. Pogledaću i proveriću”, rekla je Mihajlovićeva.

Ona kaže da se često dešava da ima nesaglasja u ugovorima kada se vrši kupoprodaja, ali da tu Ministarstvo ne treba da posreduje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: