Ministar vojni u suknji, Kandićka u uniformi

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar vojni u suknji, Kandićka u uniformi

Promocija knjige "Srebrenička podvala", penzionisanog pukovnika RS Ratka Škrbića zakazana za u Domu Vojske u Beogradu, ekspresno je otkazana na zahtev predsednice Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić.

Nataša jača od države: Stefan Karganović

 

U Ministarstvu odbrane Srbije nisu mogli da saopšte razloge za otkazivanje, ali za izdavača, predsednika Istorijskog projekta Srebrenica Stefana Karganovića, nema dileme da je Nataša Kandić još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dokazala da je jača od države.

- Ajde što svedoči protiv svoje zemlje i naroda, ali sad je pokazala da u Srbiji ministar odbrane i načelnik Generalštaba nose suknje, a aktivistkinja nevladine organizacije glanc novu uniformu. Dovoljno je da napiše zahtev za zabranu ministru odbrane i on to bespogovorno izvrši. Na sreću, ova zabrana je za nas dobra vest jer je knjiga dobila besplatnu reklamu - kaže za "Vesti" Karganović.

Autor "Srebreničke podvale" je u potpunom šoku.

- Uručiću ministru odbrane knjigu kako bi se i lično uverio da se ne bavim mrtvima u Srebrenici, već živima, kao što sam to činio i svedočeći u Hagu. Reč je isključivo o dokumentima generalnog sekretara UN, MKCK, holandskog instituta, ali i dokumenata Armije BiH, kao i muslimana koji su učestvovali u proboju. Ako ministar odbrane smatra da je generalni sekretar UN lagao, onda u redu - ističe Škrbić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Kandićevu svrbe dokazi iz Haga"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 06:21

Ministar odbrane Srbije Nebojša Rodić ekspresno je, na zahtev Nataše Kandić, zabranio da se u Domu Vojske u Beogradu održi promocija knjige "Srebrenička podvala" penzionisanog pukovnika Vojske RS Ratka Škrbića. Za autora, jedino logično objašnjenje jeste da su "nekoga zasvrbeli dokazi Haškog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.