Ministar skočio iz aviona

Izvor: Mondo, 19.Maj.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar skočio iz aviona

Ministar za rad Aleksandar Vulin okušao se još jednom u skakanju padobranom. Pogledajte kako se snašao.

Foto: Tanjug/Screenshot

Skok iz aviona A2 sa 3.000 metara visine, a onda doček na sportskom aerodromu Lisičji jarak.

Ministar Vulin nije, doduše, skočio sam, već u tandemu sa instruktorom padobranstva Milanom Todorovićem.

Izvor: Tanjug

Pošto je doškočio na tlo, rekao je da je Srbija zemlja slobodnih ljudi i da je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bila na pravoj strani sveta.

"Ovo je bilo veliko zadovoljstvo i prilika da pokažemo svim našim borcima i veteranima koliko nam je stalo do njih, koliko su nam bitne vrednosti za koje su se oni zalagali i borili", rekao je Vulin.

Skokovi padobranom izvedeni su u okviru manifestacije "Balkanski skok prijateljstva 2017", u kojoj je ministra Vulin učestvovao i prošle godine.Tada ga je, posle doskoka vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk, inače aktivni padobranac, udario nogom u zadnjicu. Reč je o standardnoj inicijaciji te brigade.

IZNAD OBLAKA: Vulin skočio padobranom FOTO, VIDEO

Manifestacija "Balkanski skok prijateljstva" održava se od 1993. godine, a nastala je saradnjom Grčke unije rezervnih padobranaca i tadašnje 63. padobranske brigade.

 ---------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.