Ministar Glamočić obilazi ugrožena područja od poplava

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Glamočić obilazi ugrožena područja od poplava

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Dragan Glamočić obići će sutra sela Đerać, Puhovo, Turica i Viča kojima preti poplava nakon izlivanja reke Belica u opštini Lučani.

Ministar će o situaciji u tom području razgovarati i sa predsednikom opštine Mladomirom Sretenovićem, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ministar Glamočić posetiće sutra i region Arilja i Ivanjice gde će razgovarati sa poljoprivrednicima čiji su malinjaci stradali pod snegom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glamočić obilazi ugrožena područja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2014

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Dragan Glamočić obići će danas sela Đerać, Puhovo, Turica i Viča kojima preti poplava nakon izlivanja reke Bjelica u opštini Lučani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.