Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2013, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenku Marinkoviću 2 godine zatvora zbog držanja Njemice u ropstvu

KALESIJA - Opštinski sud Kalesija danas je, nakon što je optuženi priznao krivicu, donio osuđujuću prvostepenu presudu protiv Milenka Marinkovića iz mjesta Karavlasi na području opštine Kalesija i izrekao mu kaznu zatvora u trajanju od dvije godine zbog krivičnog djela protivpravno lišenje slobode njemačke državljanke Betine Signer.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamničar mlade Nemice u Bosni osuđen na dve godine zatvora

Izvor: Blic, 22.Jan.2013

Milenko Marinković iz sela Karavlasi danas je u Opštinskom sudu u Kalesiji osuđen na dve godine zatvora nakon što je priznao krivicu za protivpravno zatvaranje nemačke državljanke Betine Signer...Istovremeno, sudski postupak protiv Marinkovićeve supruge Slavojke, koja je optužena u istom slučaju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.