Izvor: Kurir, 24.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mas: Ubeđen sam u razuman odgovor EU na uspeh Srbije

BEOGRAD, 24. jula (Tanjug) - Ambasador Nemačke u Beogradu Volfram Mas izjavio je danas da je ubeđen da će Savet ministara EU, koji treba da odluči o primeni Privremenog sporazuma sa Srbijom, dati razuman odgovor na uspeh koji je Srbija postigla hapšenjem Radovana Karadžića, isti onako kao što su ministri EU u aprilu našli način da omoguće potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju . "U EU su u toku razgovori o konkretnim koracima, intenzivne konsultacije između članica EU i sa holandskim predstavnicima", rekao je agenciji Tanjug nemački ambasador.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: U septembru aktivacija SSP

Izvor: B92, 25.Jul.2008, 03:37

Beograd -- Vuk Jeremić očekuje da će ministri EU polovinom septembra odblokirati primenu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju... Ministar spoljnih poslova Srbije rekao je da ga je vest o hapšenju Radovana Karadžića zatekla na ministarskom sastanku u Briselu, tako da tehnički nije bilo moguće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.