Marić: Novi sneg će otežati situaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2012, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Novi sneg će otežati situaciju

BEOGRAD -

U 14 opština u Srbiji i dalje je na snazi vanredna situacija, izjavio je danas načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić i istakao da će novi sneg koji se najavljuje otežati situaciju.

"Mislim da će nove padavine samo pogoršati stvar", rekao je Marić za Radio-televiziju Srbije.

On je kazao da će se verovatno pojaviti problem sa nestašicom nafte, potrebne za mašine koje raščišćavaju teren od snega.

Marić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je naveo da se građani za pomoć mogu javljati opštinskim štabovima za vanredne situacije ili najbližoj vatrogasnoj spasilačkoj jedinci na broj 93.

Meteorolozi od četvrtka najavljuju nove padavine, ako i nastavak temperatura ispod nule.

Danas u Srbiji najhladniji grad je Sjenica sa minus 29 stepeni Celzijusovih, a u Ćupriji i Kragujevcu izmerena su minus 23 stepena.

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda, minus 22 izmereno je u Požegi i Leskovcu. U Kruševcu i Zaječaru zabeleženo je minus 21, a minus 20 u Kuršumliji, Kraljevu, Negotinu i Valjevu.

U Sremskoj Mitrovici bilo je minus 10 i Velikom gradištu, a minus 11 u Beogradu, Kikindi, Zrenjaninu, Novom Sadu i Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji vanredna situacija

Izvor: Beta, 31.Jan.2012

BEOGRAD, 31. januara 2012. (Beta) - U 14 opština u Srbiji i dalje je na snazi vanredna situacija, izjavio je u utorak načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić i istakao da će novi sne.

Nastavak na Beta...

Novi sneg će otežati situaciju

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012

BEOGRAD - U 14 opština u Srbiji i dalje je na snazi vanredna situacija, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić i istakao da će novi sneg koji se najavljuje otežati situaciju. "Mislim da će nove padavine samo pogoršati stvar", rekao je Marić za Radio-televiziju...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.