Manćini ljut na Ljajića zbog nedovoljnog zalaganja

Izvor: SandzakPress.net, 05.Okt.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini ljut na Ljajića zbog nedovoljnog zalaganja

Svijet – Trener Intera Roberto Manćini nezadovoljan je radom i zalagem na treninzima reprezentativca Srbije Adema Ljajića zbog čega ne planira da mu pruži veću minutažu, prenosi danas Korijere delo Sport. Manćini je ljut na Ljajića jer se na jučerašnjem meču protiv Sampdorije (1:1), na kojem je kao rezerva ušao poslednjih par minuta, nije na adekvatan način pripremao za ulazak već razgovarao sa Marcelom Brozovićem. Italijanski list piše da je Ljajić bio revoltiran jer su pre njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u igri ušli Džonatan Bijabijani i Rej Manaj. Ljajić je u Đenovi odigrao tek drugi meč za “neroazure” od dolaska na pozajmicu iz Rome. On je tokom karijere igrao za Partizan i Fiorentinu, dok je za selekciju Srbiju zabeležio 14 utakmica i dva gola. (sandzaklive.rs)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Manćini razočaran Ljajićem?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 10:07

Kako je trener Intera uspeo tako brzo da izgubi poverenje u našeg reprezentativca?..Pisali smo juče da je Adem Ljajić na neki način već postao slučaj u Interu. Doveden je uz velika očekivanja, ali sada ga nema na mapi, u Đenovi je ušao u poslednjim trenucima pre njega su šansu dobili Bijabijani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.