Mali i Šapić istrčali polumaraton (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali i Šapić istrčali polumaraton (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istrčao je polumaratonsku trku na 30. Beogradskom maratonu u vremenu od dva sata i četiri minuta. Polumaraton istrčao i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

 "Prvi put sa učestvovao u polumaratonu, prošle godine nisam imao priliku zbog upale pluća i obećao sam da ću ove biti na stazi. Uspeo sam da dođem do dobrog rezultata, ali najbitnije je da smo videli gomilu nasmejanih ljudi i da je lepa slika otišla iz Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svet", rekao je Mali novinarima posle trke.

On je naglasio da nikada nije bilo toliko legendi atletike na jednom mestu, kao što je to danas bio slučaj u Beogradu.

Maraton zatvorio ulice: Evo kako kroz Beograd

"Trka je bila zahtevna, najteže je bilo na mostu na Adi, bilo je dosta uspona", dodao je Mali.

Prokomentarisao je i izjavu Aleksandra Šapića da je ostvario bolji rezultat od njega u polumaratonu.

Alal vera, Olivera!

"Šapić i njegova politika... On je sjajan atleta, sve najbolje mu želim", zaključio je Mali, uz konstataciju da će i naredne godine biti učesnik Beogradskog maratona.

Šapić je takođe čestitao Siniši Malom.

Trasa polumaratona kreće se Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, preko Slavije, Nemanjinom, Balkanskom, Gavrila Principa, Brankovom, Bulevarom Nikole Tesle, Džona Kenedija, Bulevarom Mihajla Pupina, Bulevarom umetnosti, Bulevarom Milutina Milankovića, Antifašističke borbe, preko Mosta na Adi, Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina, Brankovom, Kraljice Natalije, Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazijama.

--------------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećete verovati šta je jutros uradio gradonačelnik Beograda! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istrčao je polumaratonsku trku na 30. Beogradskom maratonu!..Za dva sata i četiri minuta, gradonačelnik Beograda, istrčao je svoj prvi Beogradksi maraton, ali i promovisao zdrav stil života kao jedan od aktera spektakla u Beogradu..."Prvi put sam učestvovao...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.