Majli Sajrus tverkovala sa Deda Mrazom

Izvor: Blic, 14.Dec.2013, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majli Sajrus tverkovala sa Deda Mrazom

U duhu praznika i novogodišnje euforije talentovana pevačica Majli Sajrus ne prestaje da šokira javnost. Otkačena tinejdžerska zvezda se na svom poslednjem nastupu na novogodišnjoj manifestaciji obukla u kostim “bezobrazne” Deda Mrazice u razgolićenom izdanju.

Gledajući Majli, publika je imala priliku da uživa u neverovatanom tverkovanju i provokativnom kostimu mlade zvezde, što je izazvalo veliko oduševljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muškom polu.

Majli se opredelila za crveni šljokičavi šorc u kompletu sa kratkom majicom, celu kombinaciju je upotpunila detaljima belog krzna. Ekipa plesača je u pratnji sa Majli, takođe bila odevena u kostime inspirisane Božćem.

Tinejdžerska zvezda je pre euforičnog nastupa, napisala svojim fanovima poruku na Tviteru: “Postala sam nevaljala Mrazica! Samo jedan finalni @eos (labelo) je dovoljan za bezobrazno mrdanje guzom na sceni!”

Ovaj događaj je održan u u Medison Skver Gardenu, a na koncertu su nastupali Robin Thicke, Macklemore, Rian Levis I Selena Gomez.

Zajedno sa Robinom Tik izvodila je ludorije tverkovanjem na sceni, koji je tokom svoje karijere promenio MTV VMA preformans.

Ali, majli Sajrus očigledno nije spremna da se zaustavi na tome, ona je nastavila da se njiše na sceni sinoć tokom novogodišnje manifestacije “Jingle Ball”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majli Sajrus tverkovala sa Deda Mrazom

Izvor: Dzungla.org, 15.Dec.2013, 00:07

U duhu praznika i novogodišnje euforije talentovana pevačica Majli Sajrus ne prestaje da šokira javnost. Otkačena tinejdžerska zvezda se na svom poslednjem nastupu na novogodišnjoj manifestaciji obukla u kostim “bezobrazne” Deda Mrazice u razgolićenom izdanju.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.