MONDO: Savićević završio polusezonu

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Savićević završio polusezonu

Pored povređenog Petkovića, rovitog Avramovskog i suspendovanog Mijailovića, Lalatović je izgubio još jednog igrača i to na duži period.

Foto: MN Press

Mladi fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević nije se oporavio od virusa, kao što su preneli pojedini beogradski mediji, već su stvari postale samo još lošije.

Savićević je "zaradio" upalu pluća i za njega je ova polusezona završena, saznaje MONDO.

Prehlada na koju se požalio tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove sedmice iskomplikovala se u međuvremenu i prerasla u prilično opasno oboljenje, zbog čega će Savićević sigurno propustiti naredne dve utakmice: protiv OFK Beograda i Mladosti u Lučanima.

Lekari su mladom vezisti odredili striktno mirovanje dok se upala respiratornog sistema ne bude smirila, a ako oporavak bude išao kako treba, biće spreman za početak zimskih priprema.

Savićević je bio standardan u timu na početku sezone, ali je u međuvremenu izgubio mesto i preselio se na klupu za rezervne igrače.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MALERI: Savićević završio polusezonu!

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014

Posle povređenih Petkovića i Avramovskog, kao i suspendovanog Mijailovića, Crvena zvezda je ostala i bez Vukana Savićevića.. . Naime, mladog vezistu je prethodnih nekoliko dana drmala visoka temperatura, virus ga je slomio, a umesto oporavka, njegovo zdravstveno stanje se pogoršlao. Vukan Savićević...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.