MNOGE ZENE JE SOKIRAO NOVI ZAKON O VOJSCI ALI NE I NJU OVA PEVACICA KRECE U VOJSKU

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGE ZENE JE SOKIRAO NOVI ZAKON O VOJSCI ALI NE I NJU OVA PEVACICA KRECE U VOJSKU

Nakon što su krenule spekulacije o tome da će od sledeće godine služenje vojnog roka biti obavezno i za žene, pokrenula se lavina negativnih komentara i polemika kojima se još uvek ne nazire kraj.

Ipak, Nevena Božović, pevačica koju smo upoznali 2012. godine u talent šou programu "Prvi glas Srbije", nije jedna od onih koji dižu tenziju nego se šali na taj račun.

Vlasnica hita "Jasno mi je" napravila je selfi sa ocem, noseći majicu u tzv. "militari" stilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a sve to je ispratila opisom: "Kad u vojsku pođeš..."

Ona je ovim gestom nasmejala svoje pratioce na "Instagramu", što je naišlo na lavinu odobravanja, jer lepa pevačica obično ne pokazuje svoju duhovitu stranu u medijima, na čemu joj mnogi zameraju.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.