MILICA TODOROVIĆ: Namerno lažem da imam dečka!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA TODOROVIĆ: Namerno lažem da imam dečka!

Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično, rekla je pevačica

Pevačica Milica Todorović želela je da zavara javnost da ima dečka jer je nerviraju pitanja o emotivnom statusu.

Pevačica je izjavila da joj prijatelji sugerišu da se više ne oblači u spotovima. "Kada se u Srbiji razgolitiš za potrebe šou-biznisa, to se smatra grehom, a niko ne vidi sve te holivudske zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje sa stilom otkrivaju atribute. Nisam neumesna i nisam u prvi plan stavljala guzu i noge, samo sam ih malo pokazala, sa stilom.

Nedavno je osvanula vest da Milica ima novog dečka i da je zaljubljena. "Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično. To sam izjavilia da smanjim pritisak koji mi stvaraju radoznali ljudi", rekla je pevačica.

Todorovićeva će biti specijalno iznenađenje u šouu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem će navodno, oduševiti javnost imitacijom Šakire.

Jednu od najuspešnijih Zvezda granda ugovor obavezuje da ne otkriva detalje o pojavljivanju u pomenutoj emisiji, ali je izjavila da će publika biti oduševljena.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je Milica Todorović slagala da ima dečka?

Izvor: Story, 02.Okt.2014

Lepa pevačica uspela je da zavara javnost izjavom da je srećno zaljubljena...Milica Todorović, foto: Story arhiva..Milica Todorović nedavno je zagolicala maštu medija kada je izjavila da ima novog dečka. Ona je tada otkrila da je srećna, ali ne i ko je njen novi izabranik...-Istina je da sam mesec...

Nastavak na Story...

Milica: Namerno lažem da imam dečka

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014

Pevačica Milica Todorović želela je da zavara javnost da ima dečka....- Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o statusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično. To sam izjavilia da smanjim pritisak koji mi stvaraju radoznali ljudi, rekla je pevačica i otkrila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.