„MEKEN ERIKSON“ NAGRAĐEN

Izvor: Kurir, 23.Mar.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MEKEN ERIKSON“ NAGRAĐEN

BEOGRAD - Stvarno najbolji! Najveća regionalna kompanija iz oblasti tržišnih komunikacija „Meken Erikson“ osvojila je četiri nagrade „Snaga kreativnosti“ za 2010. godinu. Čitaoci i stručni žiri časopisa Tabu dodelili su ovoj agenciji dve nagrade za najbolji spot, slogan i oglasnu kampanju.

BEOGRAD - Stvarno najbolji!

Najveća regionalna kompanija iz oblasti tržišnih komunikacija „Meken Erikson“ osvojila je četiri nagrade „Snaga kreativnosti“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za 2010. godinu. Čitaoci i stručni žiri časopisa Tabu dodelili su ovoj agenciji dve nagrade za najbolji spot, slogan i oglasnu kampanju.

Spot Rajfajzen banke „Stambeni krediti“, koji je osmislila ova marketinška kompanija, dobio je nagradu stručnog žirija i nagradu publike u kategoriji najbolji pojedinačni spot.

„Da je malo mlađi, bio bi mleko“ pobednički je slogan koji je „Meken Erikson“ osmislio za Mlekaru Šabac. Kao najkvalitetniju oglasnu kampanju publika je izabrala promociju nove flaše „lav piva“.

- Marketing je važna snaga Srbije, jer se zahvaljujući njemu domaći proizvodi prodaju u našoj zemlji, ali sve više i u inostranstvu. „Meken Erikson“ će novim kreativnim idejama nastojati da opravda osvojene nagrade i tako učestvuje u razvoju naše zemlje - kaže Srđan Šaper, osnivač i vlasnik ove agencije. Nagrade je primila Jana Savić-Rastovac, kreativni direktor „Mekena“.

(S. Ž.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nagrade za najbolji marketing

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Mar.2011

ADVERTISER-SERBIA.COM / Beograd - Marketinški magazin "Taboo" nagradio je priznanjem "Snaga kreativnosti" agencije koje su uradile najbolje marketinške kampanje u 2010. godini..(KLJUČNE REČI: Žozef Ivan Lončar; magazin Tabu; osnivač i vlasnik McCann Erickson Srđan Šaper; Leo Burnett; Draft FCB;...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.