Lokalne samouprave sutra da dostave preliminarne procene

Izvor: Blic, 29.Maj.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalne samouprave sutra da dostave preliminarne procene

Komisija za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda, kojom predsedava potpredsednik Vlade Zorana Mihajlović, podseća da su jedinice lokalne samouprave dužne da sutra dostave prve preliminarne izveštaje o procenjenoj šteti od poplava. Zorana Mihajlović

Bez obzira što je Komisija, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave dala nalog da pripremi uputstvo prema kojem će lokalne samouprave detaljno prikazivati procenjenu štetu, rok za dostavljanje preliminarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << procene mora biti ispoštovan, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Vladina Komisija za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda je 20. maja 2014. godine uputila zahtev svim lokalnim samoupravama da dostave preliminarne izveštaje o procenjenoj šteti od poplava po kategorijama: stambeni objekti, privredna dobra - objekti i oprema, lokalna infrastruktura i poljoprivredna dobra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ističe rok za prvu procenu štete

Izvor: B92, 30.Maj.2014, 01:09

Beograd -- Opštine su dužne da prve preliminarne izveštaje o procenjenoj šteti od poplava dostave do danas vladinoj Komisiji za utvrđivanje štete od elementarnih nepogoda...Bez obzira što je Komisija, kojom predsedava potpredsednik Vlade Zorana Mihajlović, Ministarstvu državne uprave i lokalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.