Ljubomorna žena podmetnula požar na svadbi?

Izvor: Mondo, 17.Avg.2009, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorna žena podmetnula požar na svadbi?

Požar, u kome su 43 osobe na jednoj svadbi izgubile život bio je podmetnut, a motiv počinioca je lične prirode, saopštile su kuvajtske vlasti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubomorna žena podmetnula požar na svadbi u Kuvajtu

Izvor: Blic, 17.Avg.2009

Požar, u kome su 43 osobe na jednoj svadbi izgubile život bio je podmetnut, a motiv počinioca je lične prirode, saopštile su kuvajtske vlasti.....Počinilac je identifikovan i priznao je da je zločin počinio iz ličnih razloga, saopštilo je kuvajtsko ministarstvo unutrašnjih poslova...U požaru...

Nastavak na Blic...

Ljubomorna žena podmetnula požar

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2009

Požar, u kome su 43 osobe na jednoj svadbi u Kuvajtu izgubile život bio je podmetnut, a motiv počinioca je lične prirode, saopštile su vlasti. Kuvajtski mediji špekulišu da je u nesreću umešana mladoženjina bivša supruga, a vlasti odbijaju da komentarišu te navode dok traje istraga.

Nastavak na Radio 021...

Kuvajt: Požar na svadbi podmetnut

Izvor: B92, 17.Avg.2009

Kuvajt -- Požar na svadbi u Kuvajtu u kome su poginule 43 osobe je podmetnut, a uhapšeni počinilac je izjavio da je njegov motiv lične prirode... Počinilac je identifikovan i priznao je da je zločin počinio iz ličnih razloga, saopštilo je kuvajtsko ministarstvo unutrašnjih poslova. U požaru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.