Krugovi nagrađeni za režiju u Visbadenu

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krugovi" nagrađeni za režiju u Visbadenu

Film "Krugovi" Srdana Golubovića osvojio je još jednu nagradu za režiju, na Međunarodnom Filmskom Festivalu "goEast - Festival of Central and Eastern European Film" u Visbadenu.

Žiri je nagradu obrazložio rečima da je to film koji prenosi traumatični događaj iz stvarnog života u filmski složenu, višeslojnu priču, koja nas podseća na često zaboravljene ljudske vrednosti.

Film "Krugovi" je savremena priča o jednom herojskom delu, i njegovim pozitivnim posledicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote.

Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film Krugovi osvojio nagradu za najbolju režiju (Video)

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2013

Domaći film "Krugovi " osvojio je još jednu nagradu, na Međunarodnom Filmskom Festivalu go East - Festival of Central and Eastern European Film.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.