Krkobabić skuplji od predsednika Tadića i premijera Cvetkovića

Izvor: Press, 06.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić skuplji od predsednika Tadića i premijera Cvetkovića

Jedini penzioner u Vladi Srbije, vicepremijer Jovan Krkobabić, najskuplji je član kabineta Mirka Cvetkovića. U džep lidera PUPS-a mesečno se slije skoro 2.000 evra, znatno više nego na račun predsednika Srbije, premijera, ostalih potpredsednika Vlade i ministara. Jovan Krkobabić, naime, prima penziju od oko 70.000 dinara, ali i potpredsedničku platu koja iznosi 101.597 dinara!

Da je Jovan Krkobabić najplaćeniji visok...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prijepolje: Mitinzi uoči izbora

Izvor: B92, 06.Nov.2008

Prijepolje -- U Prijepolju se održavaju završni stranački mitinzi uoči lokalnih izbora zakazanih za nedelju... Poslednjih nekoliko dana u Prijepolju je boravilo više stranačkih lidera, ministara i vladinih funkcionera nego u poslednjih desetak godina ukupno. Juče su u Prijepolju boravili potpredsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.