Kreće karavan, Beli kod Crnog Đorđa: Odabrali me, kao tebe

Izvor: B92, 25.Mar.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće karavan, Beli kod Crnog Đorđa: Odabrali me, kao tebe

Orašac -- Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli ispred spomenika Karađorđu u Orašcu krenuo je na putovanje po Srbiji.

"Okupili smo se u ovolikom broju da nastavimo ono što je naš predak započeo. Posle 1.000 i kusur godina ja radim ono što si ti radio", rekao je Beli.

"Karađorđe! Karađorđe! Možda nisam visok kao ti, ali imam snagu, ljudi su me odabrali, isto kao tebe", dodao je.

Preletačević se potom obratio svom Nebojši Prilepku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodeći da je on Miliš Obrenović i "svi oni koji su izdali svoje glavešine".

"I ovog puta češ me izdati i ubićeš me, al nema veze. Krenuću da spasem ovaj narod. Okupilo se ovde nas 17.000, došlo je 2.000 autobusa samo iz Orašca. Nećemo jesti sendviče nego ćemo jesti prase. Danas krećemo odavde, naka bude početna tačka. Ovde ćemo se vratiti i proslavićemo pobedu", rekao je Beli ispred Karađorđevog spomenika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beli kao Karađorđe (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Mar.2017

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli obratio se javnosti ispred spomenika Karađorđu u Orašcu...Foto: Facebook/printscreen..  "Ja radim ono što je radio Karađorđe pre dva veka", rekao je kandidat za predsednika Srbije, pričajući preko megafona ispred spomenika vođe srpskog ustanka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.