Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopaonik: Oboren rekord u broju noćenja

Na Kopaoniku je oboren rekord po broju noćenja u jednoj zimskoj sezoni, jer je ove godine ostvareno više od 86.000 noćenja, rekao je u ime menadžmenta MK Mountain resorta Nikola Kutlešić.

On je kao posebno zanimljivo istakao rekordnu posjetu tokom februara što je, kako je pojasnio, prilično neuobičajeno jer u februaru nema "nekih raspusta, ni dužih praznika".

"Možemo reći da je februar obilježio ovu inače rekordu zimsku sezonu na Kopaoniku koja će, obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vremenske uslove, vjerovatno potrajati i duboko u aprilu", rekao je Kutlešić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa organizatorima festivala vina "Vinterfest" koji se održava na Kopaoniku.

On je naglasio da je, pored standardno dobre posjete domaćih gostiju, ove godine zabilježen i značajan broj gostiju iz Crne Gore, Rusije, Turske, Grčke i Rumunije.

Govoreći o festivalu vina "Vinterfestu", koji je juče otvoren u hotelu Grand, Kutlešić je rekao da već treću godinu za redom ta manifestacija upotpunjuje turističku ponudu Kopaonika.

On je naglasio da vjeruje da će i u narednim godinama "Vinterfest" uticati na povećanje broja gostiju na Kopaoniku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Na Kopaoniku oboren rekord - više od 86.000 noćenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2015

Na Kopaoniku je oboren rekord po broju noćenja u jednoj zimskoj sezoni, jer je ove godine ostvareno više od 86.000 noćenja, rekao je u ime menadžmenta MK Mountain resorta Nikola Kutlešić...On je kao posebno zanimljivo istakao rekordnu posetu tokom februara što je, kako je pojasnio, prilično neuobičajeno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.