Konferencija za medije premijera Vučića

Izvor: RTS, 07.Avg.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija za medije premijera Vučića

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će na Bečkom forumu predložiti da se ustanovi zajednički dan sećanja na sve žrtve stradale u sukobima u bivšoj Jugoslaviji.
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za medije da tokom obeležavanja Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji" nije bilo incidenata.

"Nikome nismo pretili, vređali, nismo ništa loše govorili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na proslavama koje je organizovala država... Nije bilo incidenata, niti će biti, jer se s poštovanjem odnosimo i prema komšijama i njihovim žrtvama", rekao je premijer.
U ime Vlade izrazio je zadovoljstvo zbog načina na koji su građani i Republika Srbija obeležili dvadeset godine od "Oluje" – velike tragedije u kojoj je ubijeno više od 2.000 Srba i u kojoj je proterano više od 250.000 ljudi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Predložiću da zajedno ustanovimo dan sećanja na sve žrtve

Izvor: RTS, 07.Avg.2015

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će na Bečkom forumu, 27. avgusta, predložiti da se ustanovi zajednički dan sećanja na sve žrtve stradale u sukobima u bivšoj Jugoslaviji. Vučić ističe da će Beograd i dalje investirati mnogo energije i napora kako bi odnosi sa Hrvatskom bili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.