Ko još gleda Kamerun Dijaz? Kejt Apton zasenila holivudsku zvezdu

Izvor: Blic, 02.Apr.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko još gleda Kamerun Dijaz? Kejt Apton zasenila holivudsku zvezdu

Kameron Dijaz, Kejt Apton i Lesli Men, pojavile su se u Amsterdamu kako bi promovisale svoj novi film "Druga žena", međutim ovog puta niko nije gledao u duge noge Kamerun Dijaz, već, sasvim očekivano u obline raskošne manekenke.

Iako Kameron igra glavnu žensku ulogau na crvenom tepihu ju jezasenila manekenka Kejt Apton.

Uprkos tome što je nosila dugačku haljinu koja je delom prekrila njene atribute, Kejtin sjaj je bio neosporam te su sve oči bile uprte u nju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sa druge strane Kameron je nosila smernu elegantnu crnu haljinu.

Inače, Kamerun Dijaz je nedavno prokomentarisala da se ne obazire na kritike kada dođe do njenog stajlinga.

"Ne zanimaju me komentari na temu da sam prestara da nosim kratke haljine. Volim što sam starija, to znači da ću početi da dobijam bolje uloge", kazala je kratko glumica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko još gleda Kameron Dijaz? Kejt Apton zasenila holivudsku zvezdu

Izvor: Blic, 02.Apr.2014

Kameron Dijaz, Kejt Apton i Lesli Men, pojavile su se u Amsterdamu kako bi promovisale svoj novi film "Druga žena", međutim ovog puta niko nije gledao u duge noge Kamerun Dijaz, već, sasvim očekivano u obline raskošne manekenke...Iako Kameron igra glavnu žensku ulogau na crvenom tepihu ju jezasenila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.