Kifer Saterland završava web seriju

Izvor: Blic, 26.Feb.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kifer Saterland završava web seriju

Kifer Saterlend je najavio premijeru svoje web seriju "The Confession" za oktobar oove godine. Nedavno je dovršeno snimanje, koje je trajalo ukupno devet dana, a predviđeno je prikazivanje 10 epizoda u trajanju od pet do sedam minuta. Scenario i režiju potpisuje Bred Mirman ("The Shadow Dancer", "Crime Spree"), a glavne uloge igraju Kifer Saterland i Džon Hart.

Kifer Saterland glumi profesionalnog ubicu koji na Badnje veče stiže u crkvu kako bi ispovedio svoje grehe svešteniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojeg igra Džon Hart.

Kroz flešbekove saznajemo na koji način je ubica postao to što jeste, a što je dramatičniji kraj sve bliži, postaće jasno da ni jedan, ni drugi lik nisu ono što se na prvi pogled čini.

Pogledajte kratku najavu web serije:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Web serija Kifera Saterlenda na jesen

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2011, 07:08

Premijera web serije "The Confession" Kifera Saterlenda najavljena je za oktobar ove godine. Snimanje je trajalo devet dana i nedavno je okončano, a a planira se prikazivanje 10 epizoda u trajanju od pet do sedam minuta...Scenario i režiju web serije "The Confesion" potpisuje Bred Mirman ("The Shadow...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.